Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Επιστροφή στο....γραφείο!

Γρήγορα που πέρασαν οι γιορτές των Χριστουγέννων......και τώρα? Πίσω στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας!!

Μετρώντας πόσα πράγματα κάνει μία νέα εργαζόμενη μητέρα καθημερινά με κάνει να αναριωτιέμαι πόσο ελεύθερο χρόνο πρέπει να είχα τελικά πρό Τζωρτζίνας εποχής!
Η εποχή που γύρναγα απο την δουλειά και για το υπόλοιπο της βραδιάς καθόμουνα στο καναπέ βλέποντας ταινίες έχει περάσει ανεπιστρεπτί!
Τώρα από την ώρα που θα ανοίξω τα μάτια μου μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθώ (όχι πολύ αργά πλεόν) θα κάνω τόσα πολλά πράγματα που πραγματικά χάνω το μέτρο!
Τόσο γεμάτες οι ημέρες με τόσο διαφορετικά συναισθήματα μέσα σε αυτή. Στοργικότητα, αγάπη, φροντίδα και ευθύνη για το παιδί και μετά το άγχος της δουλειάς, οι ευθύνες, η ανταγωνιστικότητα και η σκληρότητα καμιά φορά που σε αναγκάζει το εργασιακό περιβάλλον να υποδείξεις έρχονται σε αντίθεση με την ψυχοσύνθεση μιας μαμάς. Και μετά στο τέλος της ημέρας, όταν έχεις ξαπλώσει και νομίζεις ότι μπορείς επιτέλους να ηρεμήσεις για να κοιμηθείς, οι εκαντοντάδες λίστες που ξεπηδούν από το μυαλό σου με τα ατελείωτα "list to do"  όσον αφορά το παιδί, την δουλειά, το σπίτι, τον άντρα σου και περιστασιακά και εσένα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου